Osto- ja toimitusehdot

Täältä voit lukea osto- ja toimitusehdoistamme.

Yleisesti ottaen

 Toimitusmaksu 7 €. Ilmainen toimitus yli 50 €.

   •  Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron.

   •  Kaikki tavarat pysyvät Ratio Coffee Nordicin omaisuutena, kunnes täysi maksu on vastaanotettu.

   •  Kaikista petosyrityksistä ilmoitetaan aina poliisille. Myymälämme pidättää oikeuden peruuttaa ostoksen, jos epäillään petosta.

   •  Pidätämme oikeuden painovirheisiin verkkosivustolla.

  Maksutavat

  Valitset maksutapasi sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi.

  1.Card-maksu VISA- tai MasterCard-kortilla

  Voit aina tuntea olosi turvalliseksi, kun maksat meille kortilla. Teemme yhteistyötä Klarnan ja DIBS Payment Servicesin kanssa, jotka ovat Pohjoismaiden johtavia verkkomaksupalvelujen tarjoajia ja jotka on sertifioitu maksukorttiteollisuuden tietoturvastandardin (PCO-DSS) mukaisesti. Kun maksat kortilla, sinut ohjataan SSL-sertifikaatin avulla suojatulle sivulle, jossa voit turvallisesti syöttää korttitietosi ja suorittaa maksun. Kun maksu on hyväksytty, pääset takaisin Ratio Coffeen verkkosivuille, jossa saat vahvistuksen ostoksesta.

  2. lasku, maksu 30-60 päivää Klarnan kanssa.

  Kun päätät maksaa laskulla, tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa 30 tai 60 päivän kuluttua siitä päivästä, jolloin lähetimme tavarat tai kuitin toimituksesta, tai siitä päivästä, jolloin palvelut tai digitaalinen aineisto oli saatavilla. Luovutamme maksuvaatimuksemme ostoksestasi Klarna Bank AB:lle (“Klarna”). Klarna lähettää sinulle maksuohjeen, jossa sinun tulee maksaa suoraan Klarnalle. Yhteystiedot ja lisätietoja Klarnasta löydät osoitteesta klarna.se

  Jos olet aiemmin päättänyt liittyä Klarnan Kuukausilaskun yhdistämispalveluun, lasku sisällytetään sen sijaan kuukausilaskuusi. Tämä tarkoittaa, että kaikki tietyn ajanjakson aikana tekemäsi laskutusostot kerätään yhdelle laskulle sen sijaan, että ne lähetettäisiin erillisinä laskuina ostokohtaisesti. Yhteenvetolaskun sisältämien yksittäisten laskujen luottoaika vaihtelee 14-45 päivän välillä riippuen siitä, milloin osto on tehty ja tavarat/palvelut on toimitettu/lähetetty. Kaikki ennen määräpäivää aktivoidut laskutusostot kerätään yhdellä kuukausilaskulla. Laskutusostot, jotka aktivoidaan määräajan jälkeen, sisällytetään seuraavaan kuukausilaskutukseen.   

  3. osittainen maksu Klarnalla.

  Yhteistyössä Klarnan kanssa tarjoamme mahdollisuuden jakaa maksusi 3 ja 48 kuukauden välille. Lue Klarnan täydelliset ehdot täältä.

  Toimitukset

  Lähetämme kaikki pakettimme DHL:llä tai DB Schenkerillä, jotka toimittavat lähetyksen lähimmälle edustajalle. Normaali toimitusaika varastostamme on 2 työpäivää.

  Noutamattomat paketit

  Veloitamme 300 kruunua tavaroista, joita ei noudeta. Jos peruutat tilauksen, kun paketti on jo lähetetty meiltä, sinun on noudettava se ja palautettava se meille, muuten paketti kirjataan vastaanottamatta jääneeksi ja siitä veloitetaan automaattisesti.

  Kuljetusvauriot

  Kaikki meiltä lähtevät paketit on vakuutettu. Jos paketti ja/tai sen sisältö on vahingoittunut sitä vastaanotettaessa, siitä on ilmoitettava välittömästi paikan päällä. Jos olet avannut paketin ja huomaat, että jokin on vaurioitunut, ota kuva, jossa näkyy vaurio, ja liitä se sähköpostiin osoitteeseen info@lindenbaum.se.

  Kun palautat paketit meille, olet vastuussa kuljetusriskistä. Jos tuote on vahingoittunut, lähetä se takaisin meille, niin lähetämme sinulle uuden tuotteen. Korvaamme vahingoittuneiden pakettien toimituskulut.

  Peruuttamisoikeus

  Asiakkaalla on aina lain mukainen 14 päivän peruutusoikeus kaikissa verkkokaupan ja muun muualla kuin toimitiloissa tapahtuvan myynnin yhteydessä tehdyissä tavaroita koskevissa ostosopimuksissa. Ratio Coffee Nordic tarjoaa aina täyden 90 päivän peruutusoikeuden. Peruuttamisoikeutta sovelletaan vain, jos tavarat ja alkuperäispakkaus ovat vahingoittumattomia, mutta asiakkaalla on lain mukaan aina oikeus käsitellä tavaroita tavalla, joka on tarpeen niiden ominaisuuksien ja toiminnan selvittämiseksi.

  Jos kadut ostamaasi tuotetta ja palautat sen meille, palautamme ostosumman, mutta olemme oikeutettuja vähentämään arvonalennuksen, joka johtuu tuotteen tarpeettomasta käytöstä sen ominaisuuksien ja toiminnan testaamiseksi. Arvonmenetys arvioidaan tapauskohtaisesti. Peruuttamisaika alkaa siitä päivästä, jona asiakas vastaanottaa tavarat.

  Sinä asiakkaana vastaat palautuslähetyksen riskistä: tähän riskiin kuuluu muun muassa se, että tuote vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana.

  Paluu

  Palautusta varten sinun on aina otettava yhteyttä asiakaspalveluumme. Ota meihin yhteyttätäällä.