Takauspolitiikka

Suhdeluku 5 vuoden takuu

Tarjoamme ylpeänä tämän (rajoitetun) takuun Ratio Six- ja Ratio Eight -kahvinkeittimille.

MITÄ TAKUU KATTAA?

Ratio LLC takaa Ratio Eight- ja Six-kahvinkeittimille 5 vuoden takuun materiaali- ja valmistusvirheiden varalta alkuperäisestä ostopäivästä alkaen. Jos Ratio Eight- tai Six-kahvinkeittimesi osoittautuu tämän ajanjakson aikana tarkastuksemme jälkeen vialliseksi, korjaamme tai vaihdamme kahvinkeittimesi. Nämä ovat tämän takuun mukaiset ainoat ja yksinomaiset oikeussuojakeinot.

TAKUU EI KATA

Takuu ei koske tuotevikoja, jotka johtuvat:
– Mineraalien kertyminen säiliöön ja putkistoihin (johtuen kalkinpoiston laiminlyönnistä).
– Väärän tai sääntelemättömän sähköjännitteen tai virransyötön käyttö
– väärinkäyttö tai väärinkäyttö (mukaan lukien laitteen tai lasiosien vahingoittuminen vahingossa).
– Virheellisesti suoritetut huollot tai korjaukset
– Normaali kuluminen
– Ammattimainen käyttö

MITEN SAADA TAKUUHUOLTOA

Jos kahvinkeittimesi tarvitsee takuuhuoltoa, ota meihin yhteyttä osoitteessa info@ratiocoffee.se tai täyttämällä huoltopyyntölomakkeemme. takuulomake verkkosivujemme takuu- ja huolto-osiossa. Tähän kuuluu kahvinkeittimen sarjanumeron ja ostotodistuksen toimittaminen myyntipäivämäärän vahvistamiseksi. Jos et pysty toimittamaan ostotodistusta, 5 vuoden takuuaika alkaa siitä päivästä, jolloin kahvinkeitin on myyty ensimmäisen kerran rekisterissämme.

Älä lähetä kahvinkeitintäsi meille ilman palautuslupaa. Olet vastuussa kahvinkeittimen palauttamisesta meille aiheutuvista kuljetuskustannuksista. Palautetut kahvinkeittimet on lähetettävä asianmukaisessa pakkauksessa ja lähetettävä vakuutuksella katoamisen tai vahingoittumisen varalta, sillä emme ole vastuussa kuljetuksen aikana kadonneista tai vahingoittuneista tuotteista. Autamme mielellämme lähetystarran kanssa, kysy vain meiltä.

Kun olemme vastaanottaneet kahvinkeittimesi, korjaamme tai vaihdamme kahvinkeittimesi harkintamme mukaan, jos päätämme, että laite kuuluu takuun piiriin. Jos toteamme, että laitteesi tarvitsee vain puhdistusta tai korjausta jonkin edellä mainitun poissuljetun ehdon vuoksi, otamme sinuun yhteyttä ja tarjoamme laitteesi huoltoa kiinteää hintaa vastaan tai palautamme laitteesi ilman korjausta.

Korvatuilla tai korjatuilla yksiköillä on sama 5 vuoden takuu, joka ulottuu alkuperäisen tuotteen ostopäivään.