Tietoja Ratio Coffee

Ratio-kahvinkeittimet on suunniteltu Portlandissa, Oregonissa, Yhdysvalloissa. Mark Hellweg perusti yrityksen vuonna 2012 tavoitteenaan valmistaa maailman parhaat kahvinkeittimet.

Maailmassa on paljon tuotteita, jotka ovat juuri ja juuri “tarpeeksi hyviä” tai kestävät “tarpeeksi kauan” vähemmällä rahalla. Uskomme, että useimmat tuotteet eivät ole riittävän hyviä, kun tarkastellaan kokonaiskuvaa: kokonaisomistusaikaa. Siksi halusimme suunnitella koneen kahvinkuluttajille, joilla on korkeammat vaatimukset. Henkilöt, jotka haluavat kaiken: vivahteikkaan maun, kätevän valmistuksen, tarkan kaatamisen, yksinkertaisuuden ja pitkäikäisyyden.

Ensimmäinen tuote markkinoilla oli Ratio Eight, jota seurasi muutamaa vuotta myöhemmin Ratio Six.

Ratio syntyi yksinkertaisesta kysymyksestä:

Miksi tavalliset kahvinkeittimet eivät ole kehittyneet entisestään huippuluokan espressokoneiden aikakaudella?

Katso video Ratio-kahvista

Kokeneista suunnittelijoista ja valmistajista koostuva tiimimme varmistaa, että jokainen osa valmistetaan huolella ja kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin. Tietenkin käytetään vain parhaita materiaaleja.

Pitkän aikaa kahvinvalmistusratkaisun valinnassa kotiin kahvin ystävien oli valittava joko monimutkainen valmistusmenetelmä (laatu yksinkertaisuuden sijaan) tai liian yksinkertaistettu menetelmä (mukavuus laadun sijaan). Eikä kukaan heistä ollut erityisen kaunis.

Tämä oli sysäys Ration perustamiselle vuonna 2012: luoda ratkaisu, jossa kauneus, yksinkertaisuus ja laatu yhdistyvät yhdeksi kokemukseksi. Emme halunneet ajatella, että toinen olisi pitänyt uhrata toisen puolesta.

Hyvää kahvia, joka päivä!
Mark Hellweg
Perustaja