Pour Over kahvi

Täydellinen Pour over

Kahviyhteisö on laaja ja monipuolinen yhteenliittymä. Se koostuu kaikesta Aeropress-fanaatikoista, espresson herkuttelijoista, cowboy-kahvin harrastajista ja pour-over-perfektionisteista. Me itse nautimme kahvia sen kaikissa muodoissa. Ratio Eightin ja Ratio Sixin innoittajana on kuitenkin yksinkertainen, pehmeä kuppi suodatettua kahvia ja tapa, jolla se usein valmistetaan: kaatamalla. Siksi ajattelimme, että voisi olla hyödyllistä puhua siitä, mitä kaadettu kahvi oikeastaan on. Ja miksi olemme sisällyttäneet sen kriittisimmät piirteet omaan kahvikäsitykseemme.

Mikä siis on pour over? Se on juuri sitä, miltä se kuulostaa: käsin keitettyä kahvia. Tämä antaa panimolle täydellisen hallinnan: sinä päätät, missä lämpötilassa vesi on ja kuinka nopeasti tai hitaasti se kaadetaan. Sinä päätät, kuinka tasapainoinen maku on, kuinka vahvaa juomasta tulee jne.

Täydellisen kaatamisen juju on lopettaa kaataminen oikeaan aikaan. Kun olet lisännyt vettä noin kaksi kertaa enemmän kuin suodattimessa on kahvia, sekoita vettä tai odota, että se valuu.

Tasapainoisen kahvikupin avain on johdonmukaisuus. Vaikka olisitkin valmis kestämään käsinhissin hienon taidon, olet luultavasti epäjohdonmukainen, koska olet ihminen. Saitko veden lämpötilan jonnekin 195 ja 205 asteen välille? Mittasitko kahvin ja kukinnan määrän?

Se on rutiini, joka on joidenkin mielestä meditatiivinen, toisten mielestä vaivalloinen. Ratio-kahvinkeitin tekee kaiken tämän puolestasi. Samalla kun selaat Instagramia, pakkaat lounasta lapsille tai suunnittelet lauantaipäivää kumppanisi kanssa, tämä tyylikäs laite valmistaa täsmällistä kahvia. Täydellinen lämpötila, asianmukainen sekoittaminen, tasainen virtaus ja panoksen täysi kyllästyminen.